Η μετοχή της Apple πάει από το κακό στο χειρότερο και παρά τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν τόσο το iOS 7 όσο και οι νέες σειρές των Mac στο συνέδριο WWDC 2013, το Cupertino πρέπει να δώσει νέα τηλέφωνα στην αγορά για να πάρει τα πάνω του. 

Νέες, καλά πληροφορημένες και συνήθως έγκυρες πηγές, κάνουν λόγο για την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων iPhone μέχρι την άνοιξη του 2014.

Τα δύο μοντέλα που θα έρθουν στην αγορά το φθινόπωρο του 2013 έχουν τον τίτλο «iPhone 5S». Το ένα από αυτά θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, premium ποιότητα κατασκευής και ελαφρώς αναβαθμισμένα specs σε σχέση με το iPhone 5.

To άλλο θα είναι το θρυλούμενο «φθηνό iPhone», με πλαστικό σασί, mid range χαρακτηριστικά και τιμή που στην Αμερική υπολογίζεται στα 99 δολάρια! Για να γίνει πιο θελκτικό το «iPhone των φτωχών», η Apple σκέφτεται να το προικίσει με 5 ή 6 διαφορετικές χρωματικές επιλογές.

Για το 2014 σχεδιάζονται να κυκλοφορήσουν δύο μεγάλα iPhone ως απάντηση στα γιγαντιαία Android smartphones που κατακλύζουν την αγορά. Το ένα θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών και το άλλο 5,7 ιντσών! Κάποιοι ήδη βιάστηκαν να βαφτίσουν το δεύτερο iPhablet.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ας σημειωθεί ότι δημοσιεύτηκαν από το έγκυρο Reuters, το οποίο επικαλείται αξιόπιστες πηγές από τις αλυσίδες παραγωγής της Apple στην Κίνα.
 

TAGS