Μια εξαιρετική εφαρμογή κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο AppStore του iPad. Το όνομά της είναι tunelnradio και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για το ιντερνετικό ραδιόφωνο. Μπορεί κάποιος να ψάξει σταθμούς με βάση τη μουσική, υπάρχουν επιλογές από κλασική και jazz μέχρι θρησκευτική και ότι άλλο βάζει ο νους σας.

Επίσης η αναζήτηση μπορεί να γίνει και μέσω της επιλογής location όπου εμφανίζεται ο παγκόσμιος χάρτης με εκατοντάδες "καρφιτσώματα σε χώρες με πόλεις με χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ακόμα υπάρχει η επιλογή talk για ενημερωτικά ραδιόφωνα και εκπομπές λόγο, όπως και η επιλογή sports για αθλητικά ραδιόφωνα.

Σημαντική είναι η δυνατότητα να μαγνητοφωνηθει οποίαδηποτε εκπομπή οποιουδήποτε ραδιοφώνου και έτσι μπορεί να αποκτήσει κάποιος στο iPad του ένα αρχείο με μουσική η συνεντεύξεις που επιθυμεί.

Τέλος η εφαρμογή έχει και επιλογή ξυπνητήρι για να ξυπνά κανείς με το αγαπημένο του ραδιόφωνο ή με μουσική που εκείνος θα επιλέξει. Να προσθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν και όλα σχεδόν τα ελληνικά ραδιόφωνα στην εφαρμογή και όλα αυτά μόνο με 0,79 ευρώ.

Η ιστοσελίδα για να πάρει κάποιος πληροφορίες πριν αγοράσει την εφαρμογή είναι η  www.tunein.com