Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Canaccord Genuity μας δείχνει πως τον Ιούνιοτο iPhone 5 ήταν το πιο δημοφιλές σε πωλήσεις smartphone διεθνώς.

Παρά το γεγονός αυτό, μέσα από τα στοιχεία της έρευνας ανακαλύπτουμε πως το iPhone έχει χάσει μερίδιο αγοράς και πωλήσεων από το νέο Galaxy S4 της Samsung. Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει το S4 στο iPhone 5, είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η κορεάτικη εταιρεία έχει αρχίσει και κερδίζει έδαφος.

Αυτό που πρέπει επίσης να πούμε είναι το γεγονός πως το iPhone 5 είναι το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο. Βασιζόμενοι σε αυτό οι ερευνητές στην Canaccord εκτιμούν πως ο στόχος της Apple να φτάσει την τιμή της μετοχής της στα υψηλότερα επίπεδα των 530 δολάρια, δεν είναι εφικτός καθώς ακόμη και μετά από τα τελευταία δεδομένα, η τιμή της μετοχής έχει μείνει στα 422,35 δολάρια.

`Με ένα νέο iPhone διαθέσιμο μέσα στο φθινόπωρο είναι πολύ πιθανό πως το τοπίο αναμένεται να αλλάξει και πάλι και αυτή τη φορά προς όφελος της Apple.