Η IMDB είναι μια από τις πιο δημοφιλής βάσεις ταινιών στο Internet με ένα web site που σημείωσε και σημειώνει τεράστια επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.

Το site προσφέρει πληροφορίες για τις ταινίες, σύνοψη, ιστορικά στοιχεία και στοιχεία εξέλιξης τους, βιογραφίες όλων των πρωταγωνιστών αλλά και των σεναριογράφων και γενικά ολόκληρου του επιτελείου μιας ταινίας και πολλά ακόμη στοιχεία μαζί με κριτικές, που σίγουρα ταινιόφιλοι σαν εμάς λατρεύουν να γνωρίζουν.

Η εφαρμογή για το iOS έφτασε σήμερα στην έκδοση  3.3 και πραγματικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το site μιας και η μεταφορά των στοιχείων αλλά και ο σχεδιασμός της είναι άψογος και άκρως λειτουργικός. Στην έκδοση 3.3 η εφαρμογή επιτρέπει ακόμη και την αγορά εισιτηρίων απ ευθείας από την εφαρμογή. Αν και η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατοίκους της Αμερικής, η εταιρεία δεσμεύτηκε πως θα κάνει προσπάθειες να την ενεργοποιήσει και σε άλλες χώρες.

Στην έκδοση αυτή επίσης έχουμε περισσότερα βιογραφικά στοιχεία των αστεριών του Hollywood και όχι μόνο, την σύνδεση της με την εφαρμογή της Amazon ώστε να μπορείτε να αγοράσετε με ένα κλικ κάποια ταινία ή κάποιο soundtrack, ενώ κάνοντας tap στο “coming soon” μπορείτε να εισάγετε με πολύ εύκολο τρόπο μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο σας για την πρεμιέρα κάποιας ταινίας.

TAGS