Η Apple ανακοίνωσε το Logic Pro X, την πιο προηγμένη έκδοση του Logic Pro μέχρι σήμερα, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα νέο περιβάλλον, νέα δημιουργικά εργαλεία για τους μουσικούς, και μια διευρυμένη συλλογή  μέσων. Logic Pro X εισάγει επίσης νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Drummer και Flex Pitch, καθώς επίσης και το Logic Remote,το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε editing και να ελέγχετε το Logic Pro X από το iPad σας.

«Οι μουσικοί πρόκειται να λατρέψουν τα δημιουργικά αυτά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Drummer, Flex Pitch και το Arpeggiator.” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Apple.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης μια σημαντική ενημέρωση για το MainStage, η συνοδευτική εφαρμογή για Logic Pro X, το οποίο μετατρέπει το Mac σας σε μια ζωντανή εξέδρα που φέρνει τους ήχους από το στούντιο στον χώρο της συναυλίας.

Τα Logic Pro X και MainStage 3 κοστολογούνται στα $199.99 και $29.99 αντίστοιχα, και είναι και τα δύο διαθέσιμα για λήψη από το Mac App Store ενώ το Logic Remote για το iOS είναι διαθέσιμο δωρεάν.

TAGS