Νέες τεχνολογικές καινοτομίες, που απαντούν στις ανάγκες του σήμερα και του αύριο, παρουσίασε η εταιρεία SingularLogic σε 300 και πλέον επιχειρήσεις του μεγάλου Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα "Look Into the future".

Οι λύσεις για τον Δημόσιο τομέα, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, αποτελούν προτάσεις του μεγαλύτερου, για τα ελληνικά δεδομένα, επενδυτικού προγράμματος ανάπτυξης νέων τεχνολογιών από τη SingularLogic, που διήρκησε 3 και πλέον χρόνια και κόστισε περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, ενώ επίσης δαπανήθηκαν πάνω από 1 εκατ. ανθρωποώρες.

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα χαιρετισμό ο κ. Γιάννης Καρακαδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Ενώ στο παρελθόν, η αξιοπιστία των συστημάτων ήταν το λειτουργικό ζητούμενο για τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, καθώς και οι βαριές επενδύσεις σε συστήματα υποδομών και λύσεων, σήμερα το μέλλον προβάλλει με δύο νέες τάσεις, που αφορούν τη διαφάνεια της πληροφορίας και την ανάγκη συμπίεσης του κόστους. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε λύσεις, που συνάδουν με τις ανάγκες του αύριο και εμπεριέχουν την υπόσχεση για αυξημένη παραγωγικότητα και λιγότερο κόστος. Λύσεις και πρωτοβουλίες που απαντούν στις ανάγκες κάθε Οργανισμού, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενώ για τη SingularLogic σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στο μέλλον".

Στη συνέχεια, στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις νέες λύσεις και προτάσεις της SingularLogic, με στόχο τη ριζική αναδιάρθρωση του Δημόσιου Τομέα και ενδεικτικά, αφορούν τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας υγείας, τη διασφάλιση των εσόδων του κράτους από τις εισφορές των επιχειρήσεων, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, την ομογενοποίηση της μισθοδοσίας όλου του Δημόσιου τομέα, την ενοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων, την πυροπροστασία των δασών, τον πλήρη έλεγχο ευαίσθητων αγορών, όπως αυτή του καυσίμου, καθώς και την εφαρμογή της συμμετοχικής δημοκρατίας των πολιτών (e-democracy).