Ο business development manager της Nintendo Dan Adelman δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αναμένονται 20 με 30 indie τίτλους μέσα στo Δεκέμβριο.  

«Ιστορικά, η Nintendo δεν προσεγγιζόταν εύκολα, σαν να υπάρχει ένα κλειστό σύστημα, όπου ένας προγραμματιστήςμπορεί να ξέρει ήδη την εταιρεία, αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε τους εαυτούς μας πιο προσιτούς, έτσι είναι πιο εύκολη η συνεργασία μαζί μας και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργούνται παιχνίδια για τα συστήματα μας».

«Φιλοσοφία μας είναι ότι αν είσαι σε θέση να αναπτύξεις παιχνίδια για τις πλατφόρμες μας, θέλουμε να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ότι μπορείς να το κάνεις. Δε χρειάζεται να δούμε μία γκάμα δημοσιευμένων τίτλων ή να έχει εργαστεί κάποιος σε μεγάλη εταιρεία στο παρελθόν. Αρκεί μόνο να είναι ικανός να δουλέψει πάνω σε ένα παιχνίδι», τόνισε κλείνοντας. Να σημειωθεί ότι ο Dan Adelman αναμένεται να μιλήσει με περισσότερους indie devs, ενώ υπάρχει πιθανότητα στις 21 Αυγούστου να βρεθεί και στη Γερμανία για να παραστεί στη gamescom.

TAGS