Όπως επιβεβαίωσε η Sony, oι χρήστες του PlayStation Store θα μπορούν πλέον να μεταφέρουν τις χρεώσεις για τις αγορές που πραγματοποιούν στους μηνιαίους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας τους.

Όσοι έχουν συμβόλαιο είτε με την T-Mobile είτε με την AT&T θα μπορούν να προσθέτουν το ποσό της αγοράς ενός παιχνιδιού στο λογαριασμό για το κινητό τους τηλέφωνο και η αποπληρωμή θα γίνεται μέσω της οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας διαθέτουν. Στο user interface του PlayStation Store, όταν οι χρήστες επιλέγουν "Add Funds" τότε θα εμφανίζεται το εικονίδιο ενός κινητού τηλεφώνου προκειμένου να ξεκινήσει η συναλλαγή. Για όσους έχουν συμβόλαιο, η χρέωση θα εμφανίζεται στον επόμενο λογαριασμό, ενώ για όσους είναι χρήστες καρτοκινητής, η τιμή του παιχνιδιού θα αφαιρείται από το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας τους.

Το Ιούλιο η Sony ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία έκδοσης και πληρωμής λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας Boku, κάτι το οποίο θα κάνει δυνατή την παροχή των συγκεκριμένων δυνατοτήτων και σε άλλους χρήστες, πέραν αυτών που είναι συνδρομητές στις AT&T και T-Mobile, θέλοντας έτσι να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη φορητότητα του PlayStation Network. Μένει μονάχα να μάθουμε αν θα υπάρξει -στο μέλλον- παρόμοια συμφωνία και με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε επίσης, ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι τα downloads των ψηφιακών τίτλων του PS4 θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν και μέσω PC και smartphones.

TAGS