Η ΙFA, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων ανοίγει ξανά τις πόρτες της στο Βερολίνο της Γερμανίας, από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Η MMD, η κορυφαία εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και  brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, παρουσιάζει την τελευταία σειρά οθονών υψηλής απόδοσης Philips στο περίπτερο της Philips νούμερο 11 στο hall 22. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των οθονών Philips Smart All-in-One καθώς και πολλών άλλων νέων οθονών για ακόμα πιο πραγματική εμπειρία gaming. Ξεχωρίζουν επιπλέον τα προϊόντα που διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά αφής και συνδεσιμότητας USB και Miracast. 

Από την «παιδική χαρά» στο γραφείο και το σαλόνι 

Πρεμιέρα κάνει η MMD στην IFA, με τις ολοκαίνουργιες οθόνες Philips Touch που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίσουν τις ζωές των ανθρώπων. Οι πιστοποιημένες με Windows multi-touch οθόνες 23 ιντσών διαθέτουν 10 σημεία αφής, full glass οθόνη, webcams, ηχεία και μικρόφωνα ενώ είναι συμβατές με PC και notebooks. Οι νέες οθόνες είναι ιδανικές για τους καταναλωτές που αναζητούν τον συνδυασμό της κομψής σχεδίασης με τις δυνατότητες multi-touch σε μεγάλη οθόνη Full HD. Επιπλέον, επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν πλήρως τα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος Windows® και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο παίζοντας παιχνίδια με τεχνολογία αφής.

Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες οθόνες Smart All-in-One με ενσωματωμένες εφαρμογές Android για συναρπαστική εμπειρία multimedia και gaming, καθώς και γρήγορη πρόσβαση στο Internet.  Οι οθόνες  Smart All-in-One είναι εύκολες στη χρήση, ιδανικές για internet cafe,  σχολεία, lobby ξενοδοχείου αλλά για το σπίτι. Είτε ψάχνετε να κατεβάσετε νέες εφαρμογές, να παίξετε διαδραστικά παιχνίδια, είτε απλώς να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, αυτές οι οθόνες δεν συγκρίνονται με άλλες ως προς την ευελιξία τους.

Η δοκιμή της νέας Gaming οθόνης 144 Hz θα ενθουσιάσει και τους πιο αχόρταγους gamers κάθε ηλικίας που είναι εθισμένοι στην ταχύτητα. Σχεδιασμένη  «από gamers για gamers”, η νέα οθόνη Philips εγγυάται μια συναρπαστική εμπειρία χάρη στην εξαιρετική ικανότητα αναπαραγωγής εικόνας μέχρι 144 φορές το δευτερόλεπτο προσφέροντας έτσι εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες.  Η νέα οθόνη διαθέτει μεγάλο εύρος διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού και περιλαμβάνει ένα SmartKeypad τηλεχειριστήριο για την απόλυτη διασκέδαση gaming. Ακόμα, βασικά χαρακτηριστικά της αποτελούν οι ειδικές  gaming προ-ρυθμίσεις, το Smart MHL για εύκολη φόρτιση των mobile συσκευών που συνδέονται με την οθόνη, καθώς και πλήθος βολικών επιλογών συνδεσιμότητας.  

Στην IFA έμφαση επίσης δίνεται στην συνδεσιμότητα,  με την ολοκαίνουργια οθόνη Philips 23-ιντσών που διαθέτει ασύρματη σύνδεση βασισμένη στο Miracast standard. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν mobile περιεχόμενο ασύρματα και να το προβάλλουν σε μεγαλύτερες οθόνες με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική ανάλυση. Ως προς την εμφάνιση, η νέα οθόνη Philips Blade διαθέτει ένα κομψό, ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό και μεγάλη IPS οθόνη για πραγματικά εξαιρετική απόδοση. 

Στην φετινή έκθεση της IFA, οι οθόνες Η/Υ Philips θα βρίσκονται μαζί με τις μεγάλες οθόνες ψηφιακής σήμανσης που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις, στις δημόσιες υπηρεσίες και σε άλλους φορείς πληροφόρησης να ψυχαγωγούν και να ενημερώνουν το κοινό τους με περιεχόμενο ροής σε τέλεια ποιότητα, χωρίς τη χρήση εξωτερικού media player. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες οθόνες και να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους απόδοση. Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι ήδη διαθέσιμα στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών, ενώ άλλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τους επόμενους μήνες.