Το newpost δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη να αποκτήσει δωρεάν το νέο smartphone MLS iQTalk Κing.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα... κλικ στον μεγάλο διαγωνισμό του newpost μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ένας τυχερός με κλήρωση.

Ο τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει το smartphone MLS iQTalk Κing, που διατίθεται στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και κάνει τη δημοσίευση των posts στο Facebook πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ.

Το MLS iQTalk Κing με τη λειτουργία Talk and Post for Facebook επιτρέπει στο χρήστη την υπαγόρευση ενός post, αλλά και την απευθείας δημοσίευσή του στο προφίλ του στο Facebook. Επιπλέον, με τις λειτουργίες Talk & SMS και Talk & Call προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικής αναγνώρισης σε γραπτά μηνύματα SMS και τηλεφωνικές κλήσεις αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνουν «Like» στη σελίδα του newpost στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:00. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 15:00.

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του newpost.gr στο Facebook και θα ειδοποιηθεί με e-mail. Να σημειωθεί ότι το δώρο θα σταλεί στον νικητή δωρεάν μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.