Νέο πακέτο για επαγγελματίες από την hol


Ένα νέο πακέτο που απευθύνεται κυρίως σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις και περιλαμβάνει δωρεάν σταθερή τηλεφωνία, πρόσβαση στο διαδίκτυο και δωρεάν χρόνο ομιλίας προς εθνικά κινητά, ανακοίνωσε η hellas online.

Πρόκειται για το hol office double play, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει 1, 2 ή 3 τηλεφωνικές γραμμές, συνδυάζοντας adsl internet με υψηλές ταχύτητες ως 24 Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας και για πρώτη φορά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα κινητά όλων των δικτύων, σ' ένα ανταγωνιστικό πάγιο!

Συγκεκριμένα, το hol office double play προσφέρεται στα 50€ το μήνα για 1 τηλεφωνική γραμμή και με 120 λεπτά δωρεάν χρόνο προς κινητά, στα 55€ το μήνα για 2 τηλεφωνικές γραμμές, με 180 προς κινητά και στα 60€ το μήνα για 3 τηλεφωνικές γραμμές με 240 λεπτά προς κινητά.

Για υφιστάμενες γραμμές που μεταφέρονται με φορητότητα στην hellas online το τέλος ενεργοποίησης ανέρχεται στα 35€, ενώ για νέες γραμμές με αριθμοδότηση από την hellas online στα 50€.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία θα προσφέρεται αρχικά για νέες συνδέσεις στην hellas online.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο