Όπως φαίνεται, η Arkane Studios (ομάδα ανάπτυξης του Dishonored), ετοιμάζει το πρώτο της next-gen project και αναζητεί προσωπικό.

Συγκεκριμένα, θέλει να προσλάβει Lead Tech Programmer και Tools Programmer για το στούντιο του Austin, ενώ επίσης θα προσλάβει προσωπικό και στο στούντιο της Lyon. Σε σχετικό blog η Arkane αναφέρει: «Με το Dishonored: Game of the Year Edition να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, η Arkane Studios ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά της- την ανάπτυξη τίτλων στις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Παρόλο που δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε σχετικά με αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υποψήφιους game developers ότι δημιουργούμε την ομάδα για το επόμενο project».

Υπενθυμίζεται ότι ο Raphael Colantonio της Arkane σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι το στούντιο ετοιμάζει έναν νέο τίτλο παρόμοιο με το επιτυχημένο Dishonored, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με φήμες η ανάπτυξη του Prey 2 δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια της Human Head, αλλά της Arkane Studios. 

 

TAGS