Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή που μας πέρασε, η Sony επέμενε ότι οι ανακοινώσεις της για το νέο PS Vita αλλά και το γκατζετάκι PS Vita TV, αφορούσαν μόνο την Ιαπωνία. Βέβαια, στο μυαλό όλων γυρόφερνε η σκέψη ότι είναι πολύ πιθανό, κάποια στιγμή, να ανακοινωθούν και για τις υπόλοιπες χώρες.

Λοιπόν, με ένα tweet του, ο Shuhei Yoshida ήρθε να το επιβεβαιώσει, τουλάχιστον όσον αφορά στο σκέλος για το PS Vita TV. Έτσι, αναφερόμενος σε όσους αναρωτιούνται τι θα συμβεί με τη νέα συσκευή, υποστηρίζει ότι πλέον θα βγει πρώτα στην Ιαπωνία, με άλλα λόγια ότι δεν αποτελεί αποκλειστικό προϊόν για τον αιώνα τον άπαντα. Μάλιστα, κάλεσε εμάς τους υπόλοιπους να είμαστε σε εγρήγορση (Stay Tuned), για πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το PS Vita TV θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 14 Νοεμβρίου, σε τιμή που προσεγγίζει τα 100 δολάρια, ενώ αν οι Ιάπωνες προτιμήσουν την έκδοση με το DualShock 3, τότε πλησιάζουμε τα 150 δολάρια. Πρόκειται για ένα gadget που αρκετοί το θεωρούν ως απάντηση στο Apple TV και θα μπορείτε μέσω αυτού να παίξετε στην τηλεόρασή σας περισσότερους από 100 τίτλους του PS Vita, 600 του PSP, και 600 PlayStation κλασικούς τίτλους.

TAGS