Ένα απροσδιόριστο πρόβλημα στο Gmail στοίχισε σε κάποιους χρήστες τα περιεχόμενα του Inbox τους – με χιλιάδες μυνήματα να έχουν χαθεί για, περίπου, 150.000 χρήστες. Η Google άφησε να εννοηθεί πως το πρόβλημα είναι αναστρέψιμο.

Από την Κυριακή περίπου 500.000 άτομα, σύμφωνα με αναφορές σε διάφορα sites, συνάντησαν πρόβλημα κατά την είσοδο τους στο Gmail – όπου, συγκεκριμένα, είδαν όλα τα μηνύματα τους να έχουν εξαφανιστεί και το Gmail να είναι… «σαν καινούργιο»! Σύμφωνα με updates από την ίδια την Google, όντως υπήρξε πρόβλημα, το οποίο επηρέασε λιγότερο από το 0.08% των χρηστών της υπηρεσίας – ποσό που μπορεί να μην είναι τόσο άσχημο όσο οι αρχικές εκτιμήσεις, αλλά που, και πάλι, αθροίζεται σε περίπου 150.000 χρήστες.

Η Google ανέφερε πως το πρόβλημα θα επιλυθεί, αλλά το «πότε» παραμένει απροσδιόριστο: κάποιοι χρήστες που το είχαν συναντήσει ήδη έχουν δει τα μηνύματα τους να ανακτώνται, ενώ άλλοι μάλλον θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο. Το «λίγο», είναι κάτι που κανείς –πέρα από την ίδια τη Google- δεν γνωρίζει «πόσο θα διαρκέσει».