Αν ο φορητός σας υπολογιστής περνά δύσκολες ώρες και είναι σαν να τον έβγαλες μόλις από τον φούρνο, το τριγωνικό αυτό κομμάτι σιλικόνης υπόσχεται να δώσει λύση. Και μάλιστα με κομψό και ευφάνταστο τρόπο!

Και ποιος σε τελική ανάλυση δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αυξημένη θερμοκρασία του laptop, όταν αυτό βρίσκεται πάνω στα πόδια του ή ξεκουράζεται αναμμένο στο κρεβάτι;

Ο βόμβος του ανεμιστήρα που κάνει ό,τι μπορεί για να ψύξει τον επεξεργαστή είναι γνώριμος σε όλους μας, κι εδώ ακριβώς μπαίνει το Curb! Κι ενώ δεν θα παγώσει το laptop, η πολύχρωμη αυτή σφήνα θα ανασηκώσει το πίσω μέρος του (το πιο ζεστό τμήμα του συνήθως), αυξάνοντας τη ροή αέρα γύρω από το CPU. 

Η σιλικονούχα σφήνα διαθέτει τρεις διαφορετικού πλάτους πλευρές, δίνοντας τη δυνατότητα για διαφορετικές επιλογές «ανάπαυσης» του laptop, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η εγκοπή στο κέντρο της βάσης για το καλώδιο του ρεύματος.

Το μικρό, ευέλικτο, πανάλαφρο και φορητότατο Curb μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά παντού, από τα γόνατά μας και το γραφείο μέχρι και τον καναπέ. 

Και με τιμή στα 10 ευρώ (13 δολάρια), το Curb μπορεί πράγματι να είναι η πνοή που χρειάζεται το laptop μας...

TAGS