Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση της mobile και PC έκδοσης Beta των Google Maps, επανέρχονται λειτουργίες που υπήρχαν και σε παλιότερες εκδόσεις, όπως η επιλογή πολλαπλών προορισμών.

Πλέον, οι κάτοχοι της αναβαθμισμένης έκδοσης των χαρτών μπορούν να ακολουθήσουν με τη βοήθεια του smartphone τους μία διαδρομή πολλαπλών προορισμών, ή αν προτιμάτε, με ενδιάμεσους σταθμούς.
 
Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να κατευθυνθεί από και προς το σπίτι του με ενδιάμεσο σταθμό, αφού συμβουλευτεί τα Google Maps, επιλέγοντας το νέο “+” που επιτρέπει την προσθήκη επιπλέον προορισμών.
 
Μαζί με την αναβάθμιση, η Google ενσωμάτωσε στους χάρτες της έξυπνες συμπληρωματικές πληροφορίες, εμπνευσμένες από το Google Search.
 
Για παράδειγμα, αν η πλατφόρμα γνωρίζει ότι έχει γίνει κάποια κράτηση για πτήση από τον χρήστη, η συγκεκριμένη πληροφορία θα εμφανιστεί σε περίπτωση που εκείνος αναζητήσει το αεροδρόμιο αναχώρησης για τον προορισμό του.
 
Με τον ίδιο τρόπο, αν ο χρήστης ψάξει για μια περιοχή όπου διεξάγονται εκδηλώσεις και events (όπως π.χ το "Γκάζι") οι χάρτες θα εμφανίσουν στην περιοχή πληροφορίες με μελλοντικές εκδηλώσεις.
 
Τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής στους χρήστες των H.Π.Α.