Οδηγίες οδήγησης, συμβουλές για ταχύτητα, απόσταση, απότομες στροφές είναι κάποιες από τις δυνατότητες που δίνει η δωρεάν εφαρμογή iphone, η οποία μετατρέπει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε πίακα δορυφορικής πλοήγησης... Είναι σχεδιασμένο για την οδήγηση τη νύχτα και σε επικίνδυνες καιρικές συθνήκες οπότε η ορατότητα είναι μειωμένη και ο οδηγός χρειάζεται βοήθεια, γι' αυτό και η εφαρμογή υπόσχεται ασφαλέστερη οδήγηση, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το smartphone σαν προτζέκτορα και λαμβάνει δεδομένα από το application α οποία στη συνέχεια προβάλλει σε ολόκληρο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, οπότε ο οδηγός διευκολύνεται και δεν κοιτά κάτω ενώ οδηγεί αλλά ψηλά στο τζάμι του. 

Η ρωσική εταιρεία που το παρουσάισε, ανέφερε ότι για τη χρήση της εφαρμογής την οποία κάποιος μπορεί να την κατεβάσει εντελώς δωρεάν, δεν χρειάζεται σύνδεση με το διαδίκτυο όσο διαρκεί το ταξίδι κατά το οποίο θα είναι αναγκαίες οδηγίες αρκεί οι χρήστες να ορίσουν τη διαδρομή τους και να "φορτώσουν" από νωρίς έναν χάρτη της Google πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. 

Το Hudway app επιτρέπει στους χρήστες να σώσουν τις διαδρομές τους και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους, ενώ μία έκδοση για android αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2014.