Το εθιστικό online game Candy Crush Saga, γιόρτασε την Παρασκευή τον πρώτο χρόνο χρήσης του από άτομα τα οποία παίζουν μαζί του συνήθως ενώ μετακινούνται περνώντας έτσι ευχάριστα την ώρα τους.

Η εφαρμογή του Candy Crush έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 500 εκατ. φορές στο Facebook αλλά και σε διάφορες συσκευές smartphone.
 
Πρωτοκυκλοφόρησε το 2012, και έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην κορυφή των πιο επιτυχημένων παιχνιδιών όλων των εποχών.
 
"Ο τελευταίος χρόνος ήταν ο πιο επιτυχημένος για την King από τότε που το Candy Crush Saga ξεκίνησε να λειτουργεί και στα κινητά", αναφέρει σε δήλωσή του ο Tommy Palm, υπεύθυνος δημιουργός του Candy Crush. "Το απίστευτο επίτευγμα των downloads του παιχνιδιού που ξεπερνούν το μισό δισ. καθώς και ο συνεχής ενθουσιασμός των χρηστών πραγματικά ενθουσιάζει  όλη την ομάδα της King." 
 
Το πολύχρωμο παιχνίδι - φαινόμενο γιορτάζει τον πρώτο του χρόνο και η ομάδα δημιουργίας του θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες που το έχουν επιλέξει.
 
Στις επόμενες εβδομάδες, η King θα αναπτύξει πολλές νέες ενημερώσεις και κάποια bonus αντικείμενα- δώρα μέσα στο παιχνίδι για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ενημερώσεις αυτές.

 

TAGS