Σε μία συζήτηση για τα μελλοντικά σχέδια της Microsoft σχετικά με το Xbox One, ο Larry 'Major Nelson' Hryb τόνισε ότι τα επόμενα updates της κονσόλας θα βασίζονται στα σχόλια των gamers.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν κοιτάξουμε το παρελθόν, στο λανσάρισμα του Xbox 360 το 2005, ήταν ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα από αυτό που είναι τώρα. Είναι συναρπαστικό το πώς έρχονται τα πράγματα και δεν θέλουμε να επαναλαμβανόμαστε. Έτσι είμαστε αποφασισμένοι για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών στο Xbox One κατά τη διάρκεια της ζωής του». 

«H Microsoft ακούει καθημερινά τη γνώμη των παικτών και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να διαμορφώσουμε την ανάπτυξη της κονσόλας. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σύστημα και θα το καταστήσουμε όπως ακριβώς το θέλουν οι fans», τόνισε κλείνοντας. Υπενθυμίζεται ότι η αμερικανική εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει κάποιες ενημερωμένες εκδόσεις για το Xbox One, με την πιο πρόσφατη να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που υπήρχαν με το multiplayer, την εφαρμογή SmartGlass, τις κοινοποιήσεις, τις επιδόσεις του dashboard, καθώς και ένα θέμα με το wireless networking.