Όσοι έλαβαν στο mail τους ή είδαν κάπου την ανακοίνωση πρόσκληση του public ότι έχει φέρει από την Παρασκευή 18 Μαρτίου το iPad 2 στο κατάστημα του Συντάγματος και στο mall Athens έσπευσαν για να δουν από κοντά τη νέα ταμπλέτα της Apple λίγες μέρες πριν αυτή διατεθεί επισήμως στην ελληνική αγορά.

Όμως εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους απαντούσαν ότι δεν μπορούν να τους δείξουν το iPad 2 πριν τις 26 Μαρτίου και ότι κακώς εστάλη η πρόσκληση στα mails.

Μάλιστα η ηλεκτρονική πρόσκληση αναφέρει οτι απο τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα παρουσιάζεται και στα καταστήματα του Πειραιά, της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης .

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι σοβαρή ή όχι συμπεριφορά ενός καταστήματος που θέλει να προβάλει ως σύγχρονο αλλά εάν πιστεύει ότι θα πρέπει να σέβεται τους πελάτες του θα όφειλε να στείλει διορθωτικό email που να τους ενημερώνει ότι δεν μπορεί να τους εμφανίζει το ipad2 και όχι να τους αφήνει" στα κρύα του λουτρού" την ώρα που επισκέπτονται το κατάστημα.