Τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν την ομάδα ανάπτυξης του Remember Me DontNod να μπαίνει σε διαδικασία χρεoκοπίας διέψευσε ο διευθύνων σύμβουλός της Oskar Guilbert με δηλώσεις του στο GamesIndustry.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν παίζει αυτό το σενάριο, καθώς η διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί ονομάζεται στη Γαλλία «judicial reorganization», δηλαδή μιας μορφής αναδιοργάνωση. Σημείωσε δε πως η εταιρεία έχει πετύχει αρκετά με το Remember Me, αφού ο τίτλος που εκδόθηκε από την Capcom βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τα περισσότερα downloads μέσα από το PlayStation Plus στην Ευρώπη.

Ο Guilbert σημείωσε ακόμη πως το studio εργάζεται ήδη πάνω σε νέα projects και ως εκ τούτου απαιτούταν μια αναδιοργάνωση, κυρίως για να βοηθηθεί σε οικονομικό επίπεδο. Η διαδικασία που υπάρχει από το γαλλικό δίκαιο ορίζει έναν υπεύθυνο να επιβλέπει τη λειτουργία της εταιρείας σε επίπεδο σταθερότητας, φερεγγυότητας και εξόδων, κάτι που εν τέλει βοήθησε την ομάδα να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα. Παρόλα αυτά, το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν αυτή η διαδικασία ίσως κοστίσει σε κάποια άτομα θέσεις εργασίας. Κλείνοντας, δήλωσε πως η DontNod βρίσκεται σε συζητήσεις με μία μεγάλη εταιρεία, την οποία και προφανώς δεν κατονόμασε.



 

TAGS