Όσοι θέλουν να μην χάνουν λεπτό από την ενημέρωσή τους για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και να τσεκάρουν πόσο καλά γνωρίζουν το πρωτόκολλο των ανακτόρων μπορούν τώρα να αποκτήσουν την εφαρμογή "Royal Wedding 2011" για το iPad.

Η εταιρεία 2 For Life σχεδίασε την εφαρμογή αυτή, η οποία διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Apple και θεωρείται απαραίτητη για όσους ασχολούνται παθιασμένα με τον γάμο, στις 29 Απριλίου, αλλά και για αυτούς που θέλουν να έχουν ένα αναμνηστικό.

Η εφαρμογή, περιλαμβάνει οδηγό του εθιμοτυπικού των ανακτόρων, όπως το πως να χαιρετίσει κάποιος την βασίλισσα, πως οργανώνεται ένα τέλειο βασιλικό πάρτι και λεπτομέρειες για τους σχεδιαστές που είναι πιθανό να έχουν σχεδιάσει το νυφικό της Κέιτ.

Οι χρήστες θα μπορούν να δίνουν γαμήλιες συμβουλές στο μελλοντικό βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας, να "επισκέπτονται" σημεία του Λονδίνου που συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια και να ανακαλύπτουν τα πιο περίεργα και εξωφρενικά αναμνηστικά.

Φυσικά από μια τέτοια εφαρμογή δεν θα μπορούσε να λείπει και η ιστορία αγάπης του πιο διάσημου ζευγαριού αυτήν την στιγμή σε όλον τον κόσμο.