Η Rocksteady, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του «Batman: Arkham Knight», δημοσίευσε νέες εικόνες από τον αναμενόμενο τέταρτο τίτλο της σειράς.

Σε αυτές εμφανίζονται οι Two-Face, Penguin και Riddler και μπορείτε να τις δείτε στην συνέχεια. Μιλώντας σχετικά ο art director David Hego, δήλωσε τα εξής: «Θέλαμε να προσθέσουμε κάτι νέο στους χαρακτήρες, ώστε να είστε ενθουσιασμένοι που θα τους συναντάτε για τρίτη φορά. Πως μπορούμε να τους κάνουμε εντυπωσιακούς την τρίτη φορά; Κάθε φορά τους κάνουμε όλο και καλύτερους. Πως μπορούμε όμως να κάνουμε και την ιστορία τους καλύτερη»;

Μιλώντας λοιπόν για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, ο character artist Albert Feliu έδωσε μια καλή εικόνα γύρω από τον κόσμο τους στο Arkham Knight. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Penguin είναι συλλέκτης και μοιάζει με μαφιόζο, ενώ το νέο του βρώμικο ύφος ταιριάζει στην σκοτεινότερη προσωπικότητα του. Είναι πάρα πολύ δυνατός και φορά ακόμα την χρυσή αλυσίδα του. «Έπρεπε να φτάσουμε στα άκρα για τον δικό του σχεδιασμό» συμπληρώνει ο Feliu, «ξυρίσαμε και το κεφάλι του. Φαίνεται η βρωμιά μέσα του, τόσο που θες να του δώσεις μπουνιά». 

Σχετικά με τον Two-Face, ο Feliu λέει ότι στην Rocksteady τον θεωρούσαν ήδη πολύ δυνατό. «Σηκώσαμε τα μανίκια του και τον κάναμε να φαίνεται περισσότερο next-gen». Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε τα καμένα σημεία του σώματος του Harvey Dent και τον σχεδίασε όσο πιο «badass» ήταν δυνατό.

Όσο για τον Riddler, οι οπαδοί του franchise θα πρέπει να περιμένουν μεγαλύτερη παρουσία του από ποτέ στο Arkham Knight. Μάλιστα, στο νέο παιχνίδι θα δείχνει την συντετριμμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού ο Batman συνεχίζει και λύνει τους απίστευτους γρίφους του. «Αυτό το συναίσθημα είναι κάτι που λίγο πολύ προσπαθούμε να εντάξουμε σε όλους τους χαρακτήρες μας» ολοκληρώνει ο Feliu.

Σύμφωνα με το Steam, ο νέος τίτλος της Rocksteady θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου. Εμείς θα περιμένουμε περισσότερα νέα του στις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά και την E3.  

TAGS