Η Dell παρουσίασε σήμερα στη χώρα μας δύο νέoυς φορητούς υπολογιστές με οθόνες 11", ένα προσιτό της σειράς Inspiron και ένα high-end της σειράς XPS, καθώς και ένα ακόμη XPS με οθόνη 15" ανάλυσης Quad HD+.
 
Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας.
 
Το νέο Dell XPS 11, αποτελεί ένα ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ 2-σε-1 σύστημα, που περιλαμβάνει την πρώτη οθόνη Quad HD (ανάλυσης 2560x1440) στις 11,6 ίντσες.
 
Με την ανώτερη εμπειρία computing που εξασφαλίζει η κληρονομιά της επωνυμίας XPS, το νέο αυτό προϊόν ξεχωρίζει για την κατασκευή του με χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων, τη χρωματική ποιότητα της οθόνης του και τη χρήση γυαλιού Corning Gorilla Glass αυξημένης αντοχής που δε χαράζεται.
Ξεκινώντας από βάρος μόλις 1,13kg[i] και πάχος που κυμαίνεται μεταξύ 11 και 15mm, το XPS 11 προσφέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό tablet με λειτουργικότητα υπολογιστή.
 
Μετατρέπεται εύκολα από tablet σε laptop με περιστροφή 360 μοιρών και μέσω του καινοτόμου φωτιζόμενου keyboard με πλήκτρα χωρίς διαδρομή ρυθμιζόμενης ευαισθησίας, παρέχει εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης οπουδήποτε και αν χρησιμοποιείται.
 
Για οποιαδήποτε εργασία on-the-go, το Dell Inspiron 11 της σειράς 3000 είναι μια αξιόπιστη, εξαιρετικά φορητή επιλογή για καταναλωτές που έχουν ιδιαίτερα δραστήριο πρόγραμμα. Το Dell Inspiron 11, 3000 διαθέτει οθόνη αφής 11,6 ιντσών με τεχνολογία capacitive touch 10 σημείων, με διπλή συστοιχία μικροφώνων με τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων.

Μέ πάχος μόλις 21,2 χιλιοστά, βάρος που ξεκινά από μόλις 1.400gri και αυτονομία έως και 8 ώρες και 20 λεπτά, είναι ιδανικό τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για παραγωγικότητα εν κινήσει.
 
Οι δύο αυτές νέες φορητές επιλογές της Dell επεκτείνουν το εύρος φορητών συσκευών της Dell, στο οποίο συγκαταλέγεται και το ιδιαίτερα εντυπωσιακό Dell XPS 15.
 
Είναι το πρώτο στον κόσμο στην κατηγορία του που προσφέρει την επιλογή οθόνης 15,6 ιντσών Quad HD+ (3200 x 1800 pixels). Η οθόνη του διαθέτει περισσότερα από 5,7 εκατομμύρια pixels - πέντε φορές περισσότερα από το πρότυπο HD.
 
Παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις multimedia συγκεντρώνοντας απίστευτη ισχύ σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος που ξεκινά από 2kg¹.
 
Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της δημιουργικότητας, το Dell XPS 15 παρέχει επιλογές επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7 τετραπλού πυρήνα και επιλογές διακριτών γραφικών NVIDIA.
Κάθε Dell XPS 15 εκκινείται σε δευτερόλεπτα και λειτουργεί ταχύτατα, με επιλογές σκληρού δίσκου από 500GB έως 1TB², οι οποίες περιλαμβάνουν 32GB mSATA SSD ή δίσκο 512GB τεχνολογίας SSD, ενώ αξιοποιούν την τεχνολογία Intel Rapid Start³.
 
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.
 
Τα XPS 15 και Inspiron 11 είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Το XPS 11 θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Μαΐου.
 
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.
 
[i] Το βάρος ποικίλλει ανάλογα με τη διαμόρφωση και τις κατασκευαστικές διαφορές.
[ii] Σκληρός δίσκος: 1 GB σημαίνει 1 δις byte και το TB ισούται με 1 τρις bytes. Η πραγματική χωρητικότητα ποικίλλει ανάλογα με το προεγκατεστημένο υλικό και το περιβάλλον λειτουργίας και θα είναι μικρότερη.
[iii] Τεχνολογία Intel Smart Response: απαιτεί έναν σωστά παραμετροποιημένο HDD + SSD.

TAGS