Το Super Smash Bros. είναι το 4ο μέρος του δημοφιλούς brawler του Masahiro Sakurai, αλλά φαίνεται πως η Namco ετοιμάζει ήδη το επόμενο Smash Bros. game το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 σε εκδόσεις για Nintendo 3DS και Wii U.

Η παραπάνω πληροφορία έρχεται μέσα από την ιαπωνική ιστοσελίδα Tenshoku (και μετέφρασε το NeoGaf) και σύμφωνα με αυτό η Namco Bandai και η Nintendo αναζητούν developers για ένα νέο project το οποίο αποτελείται από περίπου 120 άτομα και οι εταιρείες σχεδιάζουν να προσλάβουν μέχρι 200 προγραμματιστές. 

Η σχετική αγγελία, αφήνει να εννοηθεί ότι η εταιρεία του Κιότο θέλει να ενισχύσει την ομάδα του Super Smash Bros., ενώ αναφέρεται επίσης και σε θέσεις εργασίας για «Smash Bros. 6 game development projects». Αυτό βέβαια είναι αρκετά παράδοξο, δεδομένου ότι δεν έχουμε «ακούσει» καν κάτι για την 5η συνέχεια του δημοφιλούς franchise, πόσο μάλλον για ένα έκτο μέρος. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πρόκειται μόνο για κωδική ονομασία ενός project(;). Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση από Nintendo και Namco Bandai.