Φήμες: Το LG G3 θα έχει οθόνη Quad HD με ανάλυση 2560 x 1440

Φήμες: Το LG G3 θα έχει οθόνη Quad HD με ανάλυση 2560 x 1440

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το LG G3, η νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας, αναμένεται να εξοπλιστεί με οθόνη Quad HD ανάλυσης 2560 x 1440, με τη διαγώνιο να φθάνει τις 5,5 ίντσες. 

Επίσης, το LG G3 ενδέχεται να είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, ενώ δε θα αργήσει και η επίσημη ανακοίνωση τους επόμενους μήνες. 

Σύμφωνα με τις φήμες, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 8 πυρήνων και συχνότητα μεταξύ 1,7GHz-2,2GHz. Πληροφορίες για την μνήμη RAM ή τη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχουν διαρρεύεσει μέχρι στιγμής. 

Σε ότι αφορά το λογισμικό, το G3 πιθανόν να διαθέτει χαρακτηριστικά εξελιγμένης εξατομίκευσης χωρίς όμως να ξέρουμε αν περιλαμβάνονται γνωστές υπηρεσίες όπως το Google Now. 

Επίσης, ενδεχομένως το λογισμικό του G3 θα μαθαίνει τους τρόπους χρήσης της συκευής από το χρήστη αλλά και τις συνήθειές του, προχωρόντας έτσι στην εμφάνιση πληροφοριών που τον ενδιαφέρουν. 

Το γραφικό περιβάλλον περιλαμβάνεται στις αλλαγές που θα εμφανίζονται στο χρήστη ανάλογα με τη χρήση των αγαπημένων του εφαρμογών σε διάφορες ώρες, κάτι που θυμίζει την εφαρμογή Aviate.

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο