Οι χρόνοι φόρτωσης για τους τίτλους που αναπαράγονται μέσω της επερχόμενης υπηρεσίας PlayStation Now έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων από πολλά Μέσα του εξωτερικού.

Η υπηρεσία βρίσκεται στη δεύτερη beta φάση και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι χρόνοι φόρτωσης έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την πρώτη δοκιμαστική φάση. Η ιστοσελίδα Dualshockers έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τους χρόνους φόρτωσης ορισμένων τίτλων και οι οποίοι έρχονται σε σύγκριση με τους αντίστοιχους χρόνους από την προηγούμενη beta φάση. 

Η πιο σημαντική βελτίωση παρατηρείται στο Dead or Alive 5, με χρόνο 36.55 δευτερόλεπτα σε σύγκριση με προηγούμενη φορά (51.10 δευτερόλεπτα). Άλλα games που περιλαμβάνει η λίστα είναι τα WipeOut HD (57.19 δευτερόλεπτα), Guacamelee! (σε 32.36 δευτερόλεπτα) και Dead Island (σε 36.22 δευτερόλεπτα). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρόνοι φόρτωσης θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο που έχει ο κάθε χρήστης, αλλά φαίνεται πως το PlayStation Now βρίσκεται σε καλό δρόμο.