Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο γεγονός ότι η Apple θα αυξήσει τις ίντσες της οθόνης και θα κυκλοφορήσει μια συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών και λεπτή μπαταρία. Ωστόσο, η προσπάθεια να γίνει σωστή επιλογή του μεγέθους της μπαταρίας φαίνεται ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του ίσως μέχρι και το 2015.

Η Apple φαίνεται ότι αναβάλει το ντεμπούτο του 5.5 ιντσών iPhone για τον επόμενο χρόνο καθώς έχουν πρόβλημα στο να βρουν μια μπαταρία που να είναι ικανή να χωρέσει στο πολύ λεπτό design του κινητού και να προσφέρει ικανοποιητική διάρκεια, σύμφωνα με την Taiwan’s Industrial and Commercial Times.

Εδώ και καιρό έχουν βγει φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει δύο μεγέθη για το επόμενο iPhone, τα οποία θα είναι ένα βασικό μοντέλο με 4.7 ίντσες και ένα 5.5 ίντσες το οποίο τελευταία αναφέρεται ως iPhone Air. Η Apple θέλει μια μπαταρία με πάχος 2 mm στην προσπάθεια να κρατήσει το design όσο πιο λεπτό γίνεται.

Το μοντέλο των 4.7 ιντσών είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, το οποίο είναι και λογικό βάση των προηγούμενων ετών.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για προβλήματα στην παραγωγή του iPhone Air. Τον προηγούμενο μήνα το Reuters, ανέφερε ότι υπήρχαν εμπόδια στην παραγωγή της οθόνης για το 5.5 ιντσών μοντέλο.