Όσοι επισκεφθούν την δημοφιλή πλατφόρμα της Valve, θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν στο σύστημα τους μία σειρά από επιλεγμένους τίτλους της Activision οι οποίοι προσφέρονται με έκπτωση έως και 75%.

Στην σχετική λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα Call of Duty: Ghosts (€40,19), Call of Duty: Black Ops 2 (€44,99), The Amazing Spider-Man (€10,19) και άλλα. Οι παραπάνω προσφορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Μαΐου.

Επιπλέον, από τις 2 Μαΐου και για όλο το Σαββατοκύριακο οι χρήστες του Steam θα βρουν μία σειρά από Star Wars τίτλους οι οποίοι και προσφέρονται με έκπτωση έως και 66%, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του πακέτου Star Wars Collection έναντι € 30,59 (αντί για €89,99).

Η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει 14 αντικείμενα και συγκεκριμένα τα Star Wars Battlefront II, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith και Star Wars Republic Commando. Σπεύσατε λοιπόν και may the 4th be with you…


 

TAGS