Η HTC Corporation, ανακοίνωσε επίσημα τη διάθεση του νέου της κορυφαίου Android smartphone, HTC One M8 στην ελληνική αγορά, με σώμα από αλουμίνιο και οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών. 
 
Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου της εταιρίας.
 
Σμιλεμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου και διαθέσιμο σε γκρι χρώμα, το νέο HTC One (M8) επιδεικνύει τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το πάθος και την καινοτομία που κέρδισαν για τον προκάτοχό του, HTC One (M7), το Παγκόσμιο Βραβείο Κινητής Τηλεφωνίας για το καλύτερο smartphone στο MWC 2014 και ένα βραβείο σχεδιασμού στα iF Awards.
 
Με εντυπωσιακή οθόνη 5” υψηλής ανάλυσης και κομψό μεταλλικό σώμα, το HTC One (M8) δεν ξεχωρίζει μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και λογισμικό που το κάνουν το απόλυτο smartphone της αγοράς.
 
Το νέο κορυφαίο smartphone της εταιρίας είναι εφοδιασμένο με τη λειτουργία Motion Launch, το λογισμικό Sense 6 της HTC, και το HTC BlinkFeed που εμπλουτίστηκε με μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών από πηγές ειδήσεων και feeds κοινωνικών δικτύων.
 
Ενσωματώνει τη νέα κάμερα Duo της HTC με αισθητήρα HTC UltraPixel που απαθανατίζει εντυπωσιακές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, καθώς και τη λειτουργία UFocus, η οποία εστιάζει επιλεκτικά σε διαφορετικά τμήματα της εικόνας αναδεικνύοντας το θέμα με όμορφο και φυσικό τρόπο.
 
Επιπλέον, το Dimension Plus που σχεδιάστηκε για να δίνει στις φωτογραφίες την αίσθηση των τριών διαστάσεων, καθώς επίσης και έξυπνο φλας δύο χρωμάτων.
 
Όσον αφορά στον ήχο, το HTC BoomSound, εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο με διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και προηγμένη τεχνολογία ήχου.
 
Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC One (Μ8) ανέρχεται στα 719€ και διατίθεται σε αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων και κινητής τηλεφωνίας.

TAGS