Η 4A Games εργάζεται πάνω σε τίτλους που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και διαδραματίζονται στον κόσμο του Metro, ενώ όλα χρησιμοποιούν την 4A Engine.

Οι παραπάνω πληροφορίες δόθηκαν κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης Τύπου, όπου στο πλαίσιο της επέκτασης των δυνατοτήτων της εταιρείας στο development ΑΑΑ παραγωγών, πρόκειται να ανοίξει ένα νέο στούντιο στη Μάλτα. Το υπάρχον στούντιο στο Κίεβο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όμως άνθρωποι- κλειδιά όπως ο creative director και συνιδρυτής Andrew Prokhorov και ο chief technical officer Oles Shishkovstov, θα μετακομίσουν στη νησιωτική χώρα της Μεσογείου.

«Έχοντας πλέον ως βάση μας τη Μάλτα η οποία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού. Η Μάλτα προσφέρει φανταστικά ερεθίσματα για την ανάπτυξη παιχνιδιών και εμείς θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα από την Ουκρανία, τη Μάλτα και τις γύρω χώρες», δήλωσε ο Dean Sharpe, CEO και επικεφαλής του τμήματος business development της 4A Games. Από πλευράς του ο Andrew Prokhorov πρόσθεσε: «Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την 4A Games. Είμαστε ένα νέο στούντιο και είμαστε περήφανοι για τα όσα έως τώρα έχουμε κατορθώσει. Όλα τα μέλη της ομάδας ανυπομονούν για αυτή τη νέα περιπέτεια».

Πριν λίγο καιρό η publisher Deep Silver ανακοίνωσε ότι η 4A Games σκοπεύει να κυκλοφορήσει τις remastered εκδόσεις των Metro 2033 και Metro: Last Light σε PC, PS4, και Xbox One. 


 

TAGS