Οι ασύρματες μονάδες πολυμέσων είναι κάτι ευρέως διαδεδομένο γιατί εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτών που αναζητούν ένα εύκολο τρόπο αποθήκευσης αρχείων και φαίνεται πως Samsung και Seagate δίνοντας τα χέρια κατέληξαν από κοινού στο να δημιουργήσουν την δική τους μονάδα δίσκου που θα επιτρέπει την αποθήκευση ενός μεγάλου όγκου δεδομένων και στην συνέχεια την ασύρματη μετάδοση αυτών χωρίς την χρήση καλωδίων σε mobile συσκευές ή σε υπολογιστή. 

Η νέα αυτή συσκευή έχει χωρητικότητα 1.5TB προσφέροντας άφθονο χώρο για να αποθηκεύσει κανείς όλα όσα θέλει χωρίς περιορισμούς και με ενσωματωμένη μπαταρία η οποία χρησιμεύει ακόμη και στην φόρτιση του Android κινητού σας, σαν powerbank. Συνδέεται με mobile συσκευές που φέρουν την έκδοση Android 2.3 ή κάποια νεότερη αυτής. Μπορεί επίσης να κάνει streaming σε έναν Η/Υ με Windows ή OS X. 

H μονάδα μπορεί να συνδεθεί απευθείας μέσω Wi-Fi. Βέβαια επιτρέπεται η σύνδεση σε υπάρχον ασύρματο δίκτυο και μάλιστα σε αυτό μπορούν ταυτόχρονα να αποκτήσουν πρόσβαση 5 συσκευές. 

Τέλος, υπάρχει και μια θύρα USB 3.0 για την εύκολη μεταφορά περιεχομένου σε πλήθος άλλων συμβατών συσκευών με την τιμή του νέου αυτού προϊόντος να ανέρχεται στα 179 δολάρια. 

TAGS