Η Microsoft μετά τις ανατρεπτικές κινήσεις τις πριν την E3, επιμένει να μας αποσπά την προσοχή αυτή τη φορά δίνοντας μας περισσότερους λόγους -εκτός από games- για να προτιμήσουμε το νέο οικιακό σύστημα της.

Μπορεί να ξέρουμε λίγα πράγματα για την σειρά Halo του Steven Spielberg, τώρα όμως έχουμε και ημερομηνία πρεμιέρας για την αποκλειστική σειρά του Xbox One. Η ιστοσελίδα Variety κάνει λόγο σε σχετικό άρθρο της για πρεμιέρα της σειράς το φθινόπωρο του 2015, μαζί με το νέο παιχνίδι ''Halo 5:Guardians''. 

Η general manager της 343 Industries Bonnie Ross δήλωσε τα εξής: «Η σειρά θα είναι ανεξάρτητη και θα εμπλουτίζει την gaming εμπειρία», ενώ σχετικά με το νέο Halo τίτλο σημείωσε: «Το Halo 5: Guardians χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το Halo 4. Αυτό όσον αφορά στο περιεχόμενο και τον χρόνο που έχουμε να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι, όσο και την τεχνολογία που έχουμε λόγω ενός ολοκαίνουργιου και δυνατότερου συστήματος». Αναμένουμε περισσότερα στην Ε3 Press Conference της Microsoft, όπου θα έχουμε νεότερα σχετικά με την σειρά και το παιχνίδι του επιτυχημένου franchise.  

TAGS