Το LG G Pad 7.0, είναι το μικρότερο tablet της εταιρίας που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα στην εμπορική έκθεση MedPi χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και τώρα διαρρέουν εικόνες από αυτήν στη Γαλλία.  

Στις φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί, το σώμα του νέου αυτού μικρού tablet της LG, φαίνεται πως φέρει έναν περίεργο σχεδιασμό και σε αντίθεση με το G Pad 8.3, το νέο Pad 7.0 δεν φέρει μεταλλικά στοιχεία, αντιθέτως είναι φτιαγμένο από πλαστικό, η υποδοχή microSD είναι τοποθετημένη ψηλά και ο χρήστης που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια πρώτη ανεπίσημη παρουσίαση αυτού του νέου προϊόντος, τονίζει πως τα ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής στην πίσω πλευρά δεν έχουν τοποθετηθεί σε ιδιαίτερα εργονομική θέση, γιατί πολύ απλά το χέρι «κλείνει» τα ηχεία, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα. 

Προηγούμενες διαρροές βασισμένες σε ανεπίσημα στοιχεία, μιλάνε για ένα υποδεέστερο μοντέλο σε τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι του G Pad, με οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 pixels, SoC Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή με 1 GB RAM και 8 GB χωρητικότητα, σε αντίθεση με την ανάλυση οθόνης στα 1920 x 1200 και το SoC Snapdragon 600 που βρίσκουμε στο G Pad 8.3. 

Το νέο G Pad 7.0 θα κυκλοφορήσει σε δύο βασικές αποχρώσεις: Σε λευκό και μαύρο. Αναμένουμε την επίσημη παρουσίασή του για περαιτέρω πληροφορίες!