Πριν από λίγες μέρες η LG παρουσίασε σε ένα ειδικό event, τη συσκευή που περίμενε όλος ο τεχνολογικός κόσμος, το νέο LG G3. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας κατάφερε να κάνει τριπλάσιες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της σε σχέση με το κύριο ανταγωνιστή της, το Samsung Galaxy S5 μόνο στη Κορέα, σήμερα μαθαίνουμε ότι το G3 έπιασε τις 100.000 πωλήσεις στην ίδια χώρα μέσα σε μόλις πέντε μέρες.

Σε σχέση με το LG G2, την περσινή ναυαρχίδα της εταιρείας, οι πωλήσεις είναι αυξημένες κατά το διπλάσιο, καθώς η συσκευή είχε καταφέρει να πουλήσει 10.000 κομμάτια κάθε μέρα, φτάνοντας τον αριθμό των 50.000. Βέβαια, η επιλογή της εταιρείας να μη διαθέσει ακόμη τη συσκευή παγκοσμίως έχει και τα αρνητικά της αποτελέσματα, καθώς η Samsung, σε μόλις 25 μέρες κυκλοφορίας πούλησε 10.000.000 κομμάτια του Galaxy S5, κάτι που σημαίνει περίπου 400.000 συσκευές τη μέρα σε 125 χώρες διαθεσιμότητας. Βέβαια βασίλισσα στις πωλήσεις μέσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας παραμένει η Apple, με 5.000.000 πωλήσεις σε μόλις 3 μέρες.

Παρόλα αυτά, η Ευρώπη περιμένει τη συσκευή μέσα στο μήνα. Έτσι θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά τις πωλήσεις των δύο συσκευών, με την LG να μη θέλει να χάσει άλλο χρόνο. Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.