Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι κολοσσοί Samsung και Barnes&Noble για τη δημιουργία ενός νέου tablet που θα ονομάζεται Samsung Galaxy Tab 4 Nook.

Πρόκειται για ένα προϊόν βασισμένο στο ήδη ανακοινωθέν Galaxy Tab 4 7.0. Οπότε πρόκειται για κάτι παραπάνω από την συνύπαρξη δύο ισχυρών brands.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Barnes&Nobles είναι ακριβώς το ίδιο με το Galaxy Tab 4, ενώ στον τομέα του λειτουργικού συστήματος, αναμένεται να τρέχει με Nook customized UI, με εκπρόσωπο της Barnes & Noble να λέει πως θα δίνεται η πρόσβαση σε πάνω από 3 εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες. Η πιθανή ημερομηνία διάθεσης του νέου tablet ορίζεται ο μήνας Αύγουστος για την αγορά των ΗΠΑ με τιμή γύρω στα 200 δολάρια, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως.

Η Barnes&Noble είχε σταματήσει την κατασκευή δικών της tablets και τα τελευταία στοιχεία αποκάλυπταν μια ραγδαία πτώση εσόδων, επομένως, η νέα εταιρική σχέση που αναπτύχθηκε με την Samsung θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Φθάνει το ισχυρό όνομα της Samsung και η εγκατάσταση επιπρόσθετων εφαρμογών από την Barnes&Noble για να γίνει πιο αρεστό το νέο αυτό 7ιντσο tablet; 

TAGS