Με εξαίρεση το Motorola Moto 360, όσα smartwatches έχουμε δει μέχρι σήμερα όχι μόνο από τη Samsung, κάθε άλλο παρά ελκυστικό desing θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν. 

Η Samsung θα κάνει στροφή στο σχεδιασμό των έξυπνων ρολογιών της.

Την Τρίτη της απονεμήθηκαν τρεις νέες πατέντες οι οποίες αφορούν σε στρογγυλά Smartwatches. Αυτή η κίνηση είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα Smartwatches που μας έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί η Samsung μέχρι σήμερα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε την ιδέα από το στρογγυλό Motorola Moto 360, αλλά οι πατέντες είχαν κατατεθεί πριν ακόμη δούμε το Moto 360, στις 15 Μαρτίου του 2014.

H συγκεκριμένη τριάδα πατεντών παρουσιάζει ρολόγια με κάμερα στο περιβραχιόνιο, η οποία θα είναι ικανή να αναγνωρίζει χειρονομίες. Επίσης το σημείο που κλειδώνει το περιβραχιόνιο θα έχει υποδοχή για φόρτιση.

Πάντως αν η Samsung ακολουθήσει τον σχεδιασμό που έδειξε στις πατέντες της πρέπει να αναμένουμε πιο στρογγυλά σχέδια στο μέλλον τα οποία είναι σίγουρα πιο όμορφα και δεν θυμίζουν τόσο έντονα ότι είναι τεχνολογικά gadgets. Από την άλλη βέβαια το στρογγυλό design ίσως να μην έχει τόσο καλό αποτέλεσμα όσο θα είχε μια τετράγωνη οθόνη η οποία δεν θα έκοβε τις εικόνες.

TAGS