Το πολυαναμενόμενο F1 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, όπως ανακοίνωσε η Codemasters.

Σύμφωνα με το enternity.gr η εταιρεία επιβεβαίωσε ακόμα πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά το new-gen F1 game το οποίο και θα διατεθεί στις αρχές του επόμενου έτους για PlayStation 4 και Xbox One.

Το F1 2014 συμπίπτει με μια από τις μεγαλύτερες ανακατατάξεις στην ιστορία του αθλήματος, ενώ θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα turbocharged (υπερτροφοδοτούμενα) αυτοκίνητα, νέες πίστες και όλες οι κινήσεις των οδηγών.

Παράλληλα, ο τίτλος περιλαμβάνει επίσης ένα νέο σύστημα αξιολόγησης του προγράμματος οδήγησης το οποίο και «συντονίζει» τις ρυθμίσεις του skill level, ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας του παίκτη.

Σύμφωνα με την ομάδα, τόσο το scenario mode όσο και το career mode έχουν βελτιωθεί αισθητά. Ο creative director Stephen Hood πρόσθεσε μάλιστα πως υπήρξαν δραματικές αλλαγές στο άθλημα, ειδικά σε ό,τι αφορά τους κανόνες, καθώς και στην ισχύ των αυτοκινήτων και όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, τόσο για τους οδηγούς όσο και για την ομάδα.

Η Codemasters σημείωσε πως περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο F1 τίτλο θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS