Μπορεί ο κόσμος να έχει «γεμίσει» με iPad, ωστόσο η πλειοψηφία των χρηστών το χρησιμοποιεί απλά για να σερφάρει στο διαδίκτυο, να ελέγχει τα email του και να παίζει παιχνίδια.

Δείτε παρακάτω μερικές χρήσεις του iPad που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε, όπως παρουσιάστηκαν σε ένα σχετικό αφιέρωμα του Business Insider. 

Παίξτε χαρτιά

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να παίξετε χαρτιά, αλλά θα σας λείπει η τράπουλα, κατεβάστε την εφαρμογή Card Table και μετατρέψτε το iPad σας σε… «τσόχα». Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα iPhones τους για να κρατούν τα χαρτιά στα «χέρια» τους.

Περιηγηθείτε στις ρυθμίσεις μιας εφαρμογής γρήγορα με τη βοήθεια του Siri

Όταν έχετε μια εφαρμογή ανοιχτή στο iPad, κρατήστε πατημένο το home button για να «ξυπνήσετε» το Siri και πείτε «Settings». 

Δείτε δωρεάν (και νόμιμα) ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα με το Crackle

Μπορεί να μην σας προσφέρει τις τελευταίες κυκλοφορίες, ωστόσο διαθέτει μια αρκετά ικανοποιητική συλλογή για να ψυχαγωγηθείτε.

Χρησιμοποιήστε το ως δεύτερη οθόνη

Με την εφαρμογή Air Display 2 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad ή iPad Mini ως δεύτερη οθόνη.

Δημιουργήστε εικονικά home ή sleep buttons

To Assistive Touch σάς δίνει άμεση πρόσβαση σε εικονικές εκδοχές όλων των λειτουργικών κουμπιών του iPad, όπως τα Home, sleep, volume ή lock screen. Για να το ενεργοποιήσετε ακολουθήστε τα εξής βήματα: Settings > General > Accessibility > Assistive Touch.

Μετατρέψτε το σε οθόνη για arcade παιχνίδια

Με το Joypad μπορείτε να παίξετε περίπου 50 διαφορετικά στιλ παιχνιδιών στο iPad σας, χρησιμοποιώντας ως κοντρόλ το iPhone. Οι εφαρμογές Joypad Game Console και Joypad Game Controller διατίθενται δωρεάν για iPad και iPhone αντίστοιχα.
 

TAGS