Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παρουσίαση του iPhone 6, θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου σε ένα event της Apple, ενώ είναι σίγουρη η διάθεση δύο μοντέλων.

Τα δύο μοντέλα όπως όλα δείχνουν, θα είναι το ένα με οθόνη 4,7 ιντσών και ένα με οθόνη 5,5 ιντσών και τα δύο με Retina Display, ενώ είναι πιθανό η παρουσίαση να γίνει με προεγκατεστημένο το iOS 8 στη συσκευή.

Επίσης, η επιφάνεια της οθόνης θα έχει επικάλυψη από το πολύ ανθεκτικό ζαφείρι, ενώ το μοντέλο του νέου iPhone με την μεγάλη οθόνη εικάζεται πως θα ονομάζεται iPhone Air.

Οι φήμες για το iPhone 6 εκτός από τα δύο μοντέλα με διαφορετικές σε διάσταση οθόνες, κάνουν αναφορά για τον νέο A8 επεξεργαστή, με συχνότητα μεγαλύτερη από 2GHz, αρχιτεκτονική 20nm και θα είναι 64bitος.

Επίσης, όπως αναφέρει το e-pcmag.gr, το iPhone 6 αναμένεται να είναι αρκετά λεπτό, με το πάχος του να μην ξεπερνά τα 7 χιλιοστά και εμφάνιση στην οποία κυριαρχούν οι καμπύλες γωνίες, καθώς και κοινά στοιχεία με το iPhone 5s.

Επιπρόσθετα, ο ανιχνευτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα διατηρηθεί και στα νέα μοντέλα της σειράς iPhone, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο πίσω μέρος της συσκευής φωτιζόμενο Apple Logo και haptic feedback, ένα μηχανισμό που θα δημιουργεί διαφορετικές δονήσεις αναλόγως με το είδος της ειδοποίησης που χρειάζεται να μεταφερθεί στον χρήστη.

Τέλος, οι φήμες για για κυρτή οθόνη και αδιάβροχες δυνατότητες, μάλλον δεν ευσταθούν, ενώ η μπαταρία του θα είναι κατά 300mAh μεγαλύτερη σε σχέση με το iPhone 5S.

TAGS