Το iWatch όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε, είναι μια από τις πιο συζητημένες και πολυαναμενόμενες συσκευές της Apple, μετά φυσικά από το iPhone 6 που περιμένουμε να έρθει με μεγαλύτερη οθόνη και σε 2 εκδόσεις. 

Το iWatch ή όπως αλλιώς ονομαστεί θα παίξει σημαντικό ρόλο για την Apple μιας και τη βάζει σε μια νέα αγορά που αυξάνεται συνεχώς.

Ήδη γνωρίζουμε ότι το iPhone 6 θα ανακοινωθεί με 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών οθόνη στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά όπως όλα δείχνουν το iWatch θα κλέψει λίγη από τη δόξα του καθώς θα παρουσιαστούν μαζί. 

Οι πληροφορίες έρχονται από το Re/code, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο σε αυτά που μεταδίδει.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iWatch δεν γνωρίζουμε πολλά μέχρι στιγμής αλλά λογικά η λειτουργία του θα επικεντρώνεται στα νέα features του iOS 8, τα οποία σχετίζονται με το HealthKit και το HomeKit. 

Υπάρχει πιθανότητα σύμφωνα με το techblog.gr, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τα iPhones και τα iPads ενώ αναλυτές αναφέρουν ότι η τιμή του μπορεί να είναι γύρω στα 300 δολάρια, αρκετά πιο ακριβό από τα smartwatches που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η 9η Σεπτεμβρίου πλησιάζει και μένει να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει η Apple, ενώ και άλλοι κατασκευαστές όπως LG και ASUS κυκλοφορούν ήδη τα δικά τους teasers για τα νέα sartwatches που θα παρουσιαστούν στην IFA 2014 στο Βερολίνο. 

Μέχρι στιγμής η Motorola είναι αυτή που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το Motorola Moto 360.

TAGS