Το Destiny φιλοξενεί καθημερινά 3.2 εκατομμύρια συνδεδεμένους παίκτες, σύμφωνα με την Bungie.

Σύμφωνα με το enternity.gr. με βάση τα achievements των παικτών, η ομάδα σημειώνει επίσης πως ο μέσος ημερήσιος χρόνος gameplay (για αυτούς τους 3.2 εκατ. παίκτες) είναι σχεδόν τρεις ώρες, ενώ ο μέσος παίκτης διασκεδάζει με το Destiny 1.8 φορές την ημέρα και έχει εισέλθει στο παιχνίδι τουλάχιστον 21 φορές (20,9 για να είμαστε ακριβείς).

Ακόμη, στις τελευταίες τρεις εβδομάδες μόνο, το Destiny, που κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα μήνα, «είχε περισσότερους παίκτες online από ό,τι είχαν μαζί κατά την ίδια περίοδο τα Halo 3 και Halo: Reach».

Ο παίκτης που έλαβε τον τίτλο Legend of the Week είναι ο Xo_RISA_oX, με την Bungie να σημειώνει πως έχει κατακτήσει τα περισσότερα Zones από κάθε άλλο παιχνίδι αυτή τη στιγμή (5010 Zones). Το παρακάτω screenshot είναι η «ζωντανή» απόδειξη. Τέλος, το Vault of Glass raid έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των παικτών που συμμετείχαν (σχεδόν 2 εκατομμύρια στο normal επίπεδο δυσκολίας). Μάλιστα, η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τους παρακάτω αριθμούς: 1.970.807 παίκτες (level 26) στο normal επίπεδο δυσκολίας 472.082 από αυτούς κατάφεραν να νικήσουν το «final boss» 202.729 από αυτούς ξανά προσπάθησαν στο level-30, ενώ 36.181 ολοκλήρωσαν την προσπάθεια στο hard επίπεδο δυσκολίας.

TAGS