Σε διεύρυνση της προϊοντικής του γκάμας προχωρά το ηλεκτρονικό κατάστημα birdphone.gr, παρουσιάζοντας νέες κατηγορίες προϊόντων με λύσεις για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί, το σπίτι αλλά και το γραφείο.

Πλέον η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος εκτός από προϊόντα κινητής διαθέτει επιτραπέζια, τηλεοράσεις, tablet, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικά είδη, βιβλία, γραφική ύλη, αναλώσιμα, λαμπτήρες, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, όργανα γυμναστικής, είδη προσωπικής φροντίδας και πολλά άλλα.

Το birdphone.gr ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2005 και διαθέτει σημαντική εξειδίκευση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 75.000 χιλιάδες επισκέπτες.

Οι πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και παροχής υπηρεσιών του birdphone.gr όπως «Ορθή Επιχειρηματική Πρακτική», «Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη», «Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών», “ISO 9001:2008” και “ISO 18001:2007 OHSAS”, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, καθώς και προϊόντα υψηλής ποιότητας.