Στην αγορά της Γερμανίας με τη διεθνή καινοτομία MLS Destinator Talk&DriveTM για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple εισήλθε η MLS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η MLS ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και στη γερμανική γλώσσα της μοναδικής στον κόσμο εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&DriveTM για το iPhone και έλαβε την έγκριση της Apple.

Το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM πωλείται ήδη, στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών App Store ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η εκστρατεία προώθησης της εφαρμογής από τη θυγατρική που έχει ιδρύσει η MLS στη Γερμανία.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας εργάζεται εντατικά πάνω στην ανάπτυξη της εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής εκτός από τα ελληνικά και τα γερμανικά και σε άλλες χώρες και γλώσσες. Σε κάθε περίπτωση, στρατηγική της εταιρίας είναι να συνεχίσει να επενδύει στην πλατφόρμα της Apple αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore. Για τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM προσαρμόζεται απόλυτα στο περιβάλλον του iPhone και παρουσιάζει την ίδια πιστότητα και επιτυχία στην αναγνώριση φωνής και στην πλοήγηση, όπως και το ελληνικό MLS Destinator Talk&DriveTM που αποτελεί από την κυκλοφορία του τη Νο1 εφαρμογή πλοήγησης στο ελληνικό AppStore (Top Grossing).

Οι γερμανοί χρήστες απλά μιλούν στο iPhone και αυτό τους ακούει και τους οδηγεί με ασφάλεια και ακρίβεια στροφή προς στροφή στον προορισμό τους σε οποιοδήποτε σημείο της Γερμανίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει γεωγραφικά δεδομένα υψηλής ποιότητας για τη Γερμανία, καθώς και δεδομένα για την Ελβετία και την Αυστρία.