Όπως μας αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5Mac, η Apple ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο MacBook Air για το 2015, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 12″, ακόμη λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό και μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη.

Τα bezels περιμετρικά της οθόνης ελαχιστοποιούνται με αποτέλεσμα το μέγεθος της συσκευής να είναι λίγο μεγαλύτερο από το 11″ μοντέλο (1/4 της ίντσας μεγαλύτερο πλάτος και ύψος). 

Το πληκτρολόγιο εμφανίζεται επίσης επανασχεδιασμένο, με τα πλήκτρα να είναι πιο κοντά το ένα στο άλλο και το trackpad ελαφρώς πιο “ψηλό” και χωρίς δυνατότητα click.

Τέλος, οι υποδοχές μειώνονται επίσης δραματικά, με την δεξιά πλευρά να φιλοξενεί jack για ακουστικά και διπλό μικρόφωνο και τη δεξιά μία και μοναδική θύρα USB type-C η οποία αντικαθιστά τόσο τις παραδοσιακές θύρες USB και θύρες Thunderbolt όσο και την υποδοχή φόρτισης Magsafe.

Σε ό,τι αφορά σύμφωνα με το macuser.gr, την κυκλοφορία του νέου 12″ MacBook Air, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μέσα του 2015 πιθανότατα κοντά την επερχόμενη WWDC που αναμένεται να λάβει χώρα τον Ιούνιο.

TAGS