Η Nintendo αποκάλυψε τους πρώτους free-to-play και Cross-Buy τίτλους, οι οποίοι αναμένεται να διατεθούν μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με enternity.gr.

Καταρχάς πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα δωρεάν Pokémon puzzle game, το Pokémon Shuffle, μέσω του 3DS eShop τον Φεβρουάριο.

O τίτλος που ανήκει στην κατηγορία match-three title θα είναι δωρεάν, εκτός των power-ups για τα οποία οι παίκτες θα πρέπει να πληρώνουν. Σειρά θα πάρει το platform puzzler Mario vs Donkey Kong: Tipping Stars που θα διατεθεί μόνο ψηφιακά για τα Nintendo 3DS και Wii U στις 20 Μαρτίου. Πρόκειται για έναν cross-buy τίτλο. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας την έκδοση για τη μία κονσόλα, αυτομάτως θα λάβετε τον κωδικό για την άλλη.

Επίσης, ένα ακόμα match-three puzzler για το 3DS, το Puzzle and Dragons, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη εντός του Μαϊου. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει τα Puzzle & Dragons Z και Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition που κυκλοφόρησαν ξεχωριστά στην Ιαπωνία και πούλησαν πολλά αντίτυπα. Ακόμα, στις 13 Φεβρουαρίου θα λανσαριστεί ένα δωρεάν Anime Channel στο 3DS όπου θα προβάλλονται επεισόδια από τις σειρές Pokémon, Kirby και Inazuma. Τέλος, το Xenoblade Chronicles 3D, το port του παιχνιδιού αποκλειστικά για το νέο 3DS, θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.