Η Nintendo δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα οικονομικά της στοιχεία (για το 9μηνο του οικονομικού έτους 2014), μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και οι πωλήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα δύο της συστήματα, το Wii U και το Nintendo 3DS

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το enternity.gr οι πωλήσεις του Nintendo 3DS έφτασαν στα 7.08 εκατομμύρια συστήματα, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι τα νέα μοντέλα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στις μεγάλες αγορές της Αμερικής και της Ευρώπης. Όσον αφορά στο software, τα Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire και Super Smash Bros. πέτυχαν πωλήσεις της τάξης των 9.35 εκατομμυρίων και 6.19 εκατομμυρίων αντιτύπων αντίστοιχα. Έτσι, το Nintendo 3DS software κατέγραψε πωλήσεις της τάξης των 53.04 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Στα του Wii U, τα Mario Kart 8 και Super Smash Bros. οδήγησαν το software, πετυχαίνοντας πωλήσεις της τάξης των 4.77 εκατομμυρίων και 3.39 εκατομμυρίων αντιτύπων αντίστοιχα. Το Wii U software πέτυχε πωλήσεις 20.59 εκατομμυρίων αντιτύπων, ενώ το hardware σημείωσε πωλήσεις της τάξης των 3.03 εκατομμυρίων συστημάτων. Μιλώντας ξεχωριστά για το τελευταίο τρίμηνο του 2014 (01 Οκτωβρίου-31 Δεκεμβρίου), η Nintendo πούλησε 1.91 εκατομμύρια Wii U και 4.99 εκατομμύρια Nintendo 3DS. Ταυτόχρονα, η ιαπωνική εταιρεία προχώρησε σε περαιτέρω αναθεώρηση της κερδοφορίας και του τζίρου της και για να πετύχει τους στόχους της, θα πρέπει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο να πουλήσει 1.92 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo 3DS και 570 χιλιάδες κονσόλες Wii U.