Από τη σκηνή του Spring Forward event ο CEO της Apple Tim Cook δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εξαιρετική πορεία που έχει η εταιρεία του.

Ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα η Apple έχει πουλήσει 700 εκατομμύρια iPhones συνολικά. Αναφέρθηκε ειδικά στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus λέγοντας ότι η ικανοποίηση των χρηστών του φτάνει στο 99%.

Ο Tim Cook αναφέρθηκε στις τεράστιες πωλήσεις των φετινών iPhone 6 λέγοντας ότι καταφέρνουν να πουλήσουν το διπλασιάσο από τον μέσο όρο που έχει η αγορά των smartphones συνολικά, οι πωλήσεις των iPhones έχουν αυξηθεί κατά 49% σε σύγκριση με πέρσι την ώρα που η αγορά στο σύνολο αυξήθηκε κατά 25%.

Αναφέρθηκε επίσης και στο Apple TV όπου έχουν πουληθεί 25 εκατομμύρια και η Apple μειώνει την τιμή από τα 99 δολάρια στα 69 δολάρια.

H Apple έχει δείξει ότι της αρέσει να μιλά με αριθμούς σε πολλά από τα launch event που πραγματοποιεί και ανακοίνωσε επιπλέον ότι, το iPhone είναι το νούμερο ένα smartphone στον κόσμο, ότι μόνο το προηγούμενο τρίμηνο μόνο τα καταστήματά της είχαν 120 εκατομμύρια επισκέπτες και στο σύνολο έχει 450 καταστήματα ανά τον κόσμο.