Χονγκ Κονγκ: Μία από τις φθηνότερες πόλεις στις υπηρεσίες τηλεφώνου και Ίντερνετ


Το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις φθηνότερες πόλεις στον κόσμο για υπηρεσίες τηλεφώνου και Ίντερνετ, ενώ μεταξύ των πιο ακριβών είναι το Τόκιο και η Σιγκαπούρη, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της υπηρεσίας τηλεπικοινωνιών του Χονγκ Κονγκ διαπίστωσε ότι το κόστος των επίγειων τηλεφωνικών γραμμών αντιστοιχεί περίπου στο ένα δέκατο εκείνου του Τόκιο, ενώ οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας είναι επτά φορές φθηνότερες σε σχέση με τη Σιγκαπούρη.

Το Χονγκ Κονγκ ήταν η φθηνότερη από τις επτά πόλεις που συμμετείχαν στην έρευνα -συμπεριλαμβανομένων της Σανγκάης, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Κοπεγχάγης- αναφορικά με το κόστος των υπηρεσιών της σταθερής τηλεφωνίας, της κινητής τηλεφωνίας και της broadband (ευρείας ζώνης) υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας.

Η έρευνα, την οποία πραγματοποίησε η εταιρία Strategy Analytics, διαπίστωσε ότι οι χαμηλές τιμές οφείλονται στο γεγονός ότι το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο