Μια μικρή αναστάτωση προκλήθηκε από μέλος της κοινότητας των XDA Developers, καθώς, χωρίς να το περιμένουμε, είχαμε μια διαρροή φωτογραφιών στην οποία, κατά πάσα πιθανότητα, αποκαλύπτεται μία από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της LG, χωρίς, βέβαια, να γνωρίζουμε, φυσικά, αν πρόκειται για την τελική της έκδοση, όμως μας δίνει μια καλή πρώτη εικόνα.

Είναι το LG G4 που περιμένουμε να ανακοινωθεί επισήμως την περίοδο Απριλίου-Μαΐου ή το νέο LG G4 Note, η νέα πρόταση των Κορεατών που θα συναγωνίζεται το δημοφιλές phablet της Samsung με ψηφιακή γραφίδα; Αυτό δεν έχει προσδιοριστεί, όμως στις εικόνες υπάρχει μια εγκoπή στο πίσω μέρος της συσκευής που μάλλον θα μπορούσε να κρύβει μια τέτοια πένα ή εναλλακτικά, θα μπορούσε να είναι η κεραία για λήψη τηλεοπτικών προγραμμάτων, που συναντάται συνήθως στα μοντέλα που κυκλοφορούν εντός της Ν. Κορέας.

Ακόμη, η συσκευή που απεικονίζεται, μοιάζει αρκετά με το LG G3 και μάλιστα φαίνεται ότι σαν να έχει μια ελαφρώς κυρτή οθόνη, το ακούγαμε καιρό και τώρα δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ότι πρόκειται τελικά για κάτι το πραγματικό. Η camera έχει ένα τετράγωνο σχήμα και υπάρχει ένα μεγάλο power button. 

Ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που διαπιστώνουμε από το menu, είναι ότι θα περιέχει την έκδοση Android 5.0.2 Lollipop, με τις προσαρμογές της LG όσον αφορά το UI. 

Προηγούμενα δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η συσκευή θα έρχεται με SoC Qualcomm Snapdragon 810, κύρια ψηφιακή camera με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και οθόνη ανάλυσης QHD.